Salonadres
Laan van Avantgarde 511
3059 VA Rotterdam
WhatsApp ons!
+31 (0)6 24 80 10 77
 
EEN GREEP UIT ONZE PORTFOLIO

Salon

Coiffirst hairstyling staat voor mooie hairstyling in al zijn vormen.
Saskia van Straten is uw topkapster en heeft door haar opgebouwde vakmanschap zoals Nederlandse kampioenschappen hair-dresser, spectrum wetenschappelijke kleurenspecialisten en eigen topstyling een persoonlijke salon gecreëerd waarbij de klant centraal staat.

Het tot stand komen van het kapsel.
Het tot stand komen van het kapsel begint bij de basis en dat is het persoonlijke gesprek met de klant. De klant vertelt hierbij zijn wensen en vervolgens creëer ik een visueel kapsel aan de hand van de wensen. Vervolgens kijk ik naar de structuur van het haar, de dikte van het haar, de vorm van het hoofd, kledingstijl en type klant om zo tot het juiste kapsel te komen.

Kleurenspecialist.
Hoe wordt de kleur van het kapsel bepaald?
De klant krijgt een persoonlijke benadering en er wordt zeer vakkundig naar het haar gekeken, de kwaliteit van het haar wordt beoordeeld op structuur en dikte, er wordt gekeken naar de huidskleur de vorm van het hoofd de kledingkeuze en naar aanleiding van deze punten wordt de kleur van het kapsel bepaald.

Behandelingen

One Colour

One Colour bestaat uit een uitgroei kleuren + de lengte en punten opfrissen, glans in brengen naar wens!

Kort haar 53,00
Half lang haar 59,00
Lang haar 66,50
Creative Glamour Colour

Dit is de meest uitgebreide combinatie kleuring, waarbij de nieuwste technieken worden toegepast zowel voor een natuurljke kleuring als voor een trendy kleuring. Deze kleuring is inclusief basis kleur highlights + overlay (toner) om het haar mooi glamorous te houden.

Kort haar 92,50
Half lang haar 100,00
Lang haar 110,00
Wellaplex Intensive Behandeling
Om het haar te repareren

 
25,00
15 min extra

Toeslag van € 15,00 op lang haar of heel dik haar als wij meer product nodig hebben om jou haar het mooiste resultaat te geven.

Glamour Colour

Dit is “the one colour” een mooie kleuren masker / overlay “Sebastian” na jouw kleurbehandeling dit geeft verzorging glans en een langere houdbaar heid van je kleuring. Kortom een chique uitstaling.

Kort haar 75,00
Half lang haar 82,00
Lang haar 89,00
The Sun Shine Colour Look

Dit zijn mooie highlights door het haar op verschillende manieren toepasbaar. Wij volgen de laatste trends, dit doen wij maken op maat, advies en wens. Daarna een mooie overlay (toner) over het haar waardoor de kleuren mooi over lopen.

Bovenscalp + Zijkanten 65,00
Heel het haar 85,00

Toeslag van € 15,00 op lang haar of heel dik haar als wij meer product nodig hebben om jou haar het mooiste resultaat te geven.